Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 12:35

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΜΙΚΡΑΣΙΑ, ΟΣΟ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΖΕΙΣ»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επιτυχής η επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή στο Παναθηναϊκό Στάδιο 8 Οκτωβρίου 2022, που συνδιοργανώθηκε από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, την Περιφέρεια Αττικής, με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ» της οικογένειας Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου και την συμμετοχή 1922 νέων από όλες τις Ι. Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος.

 

Η Εκδήλωση κατά κοινή ομολογία σημείωσε εξαιρετική επιτυχία και το κοινό στις κερκίδες του Σταδίου ήταν πολυπληθές τόσο από την Ι. Μητρόπολή μας όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα εκφράζοντας κολακευτικά σχόλια για το γεγονός.

 

Παρών, βέβαια, και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, τον οποίον εισερχόμενο αναγνώρισαν οι νέοι και νέες της Μητροπόλεως μας και, ορθοί στις κερκίδες, τον χαιρέτισαν κινώντας τα άσπρα και κόκκινα μαντήλια τους. Ο Σεβασμιώτατος, βέβαια, ανταπέδωσε τον χαιρετισμό!

 

Η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος εκπροσωπήθηκε ΑΡΙΣΤΑ από 40 μέλη του τμήματος εφήβων της Χορωδίας – Ορχήστρας Νέων της Ι. Μητροπόλεως, 20 μέλη της χορωδίας «Θεοτοκόφιλοι» της Ενορίας Παναγίας Παραβουνιώτισσας Ερετρίας, 16 μέλη του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Ιστιαίας «Αθανάσιος Κορφιάτης» και 30 μέλη του Χορευτικού Ομίλου των Αρχιερατικών Περιφέρειών Ελυμνίων-Αιγαίων «Το Λύμνι».

Διαβάστηκε 393 φορές