Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015 14:26

Βράβευση μαθητών για την επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

IMG 20151026 092652    Η Εκκλησία μας ως στοργική μητέρα, ανοιξε την αγκαλιά της στα παιδιά της Ερέτριας,για να προσφέρει εκτός από την αγάπη της, την ταπεινή συμπαράσταση στους μαθητές που πέτυχαν μέσα σε αντίξοες συνθήκες, την εισαγωγή τους σε ανώτατες και ανώτερες σχολές.

   Μεσά σε ένα κλίμα λαμπρής εορτής, μετά την Θ.Λειτουργία της 26ης Οκτωβρίου, συναχθήκαμε στον Ι.Ναό ώστε να τιμήσουμε τον Μυροβλήτη Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο, επίσης με αφορμή τον Άγιο προστάτη των νέων, καθηγητές, μαθητές, και ο πιστός λαός συμμετείχε σαν μια οικογένεια στην προσφορά επαίνων προς τους μαθητές καθώς και ενός ημερολογίου της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος.

  Με πολλή χαρά ευχόμαστε στους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες καλή σταδιοδρομία στις σπουδές και σε ολόκληρη την ζωή τους.

    Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς για την παρουσία τους στην εκδήλωση της Ενορίας μας, ιδιαιτέρως την διευθύντρια Λυκείου κα Γώτα η οποία απεύθυνε θερμά λόγια στο Εκκλησιαστηκό Συμβούλιο και στα παιδιά, καθώς και τον Θεολόγο κ. Αντ. Χαϊδούτη ο οποίος από του άμβωνος κήρυξε το λόγο του Θεού, αναφέροντας τον Βίο του Αγίου και προτρέποντας τους νέους να έχουν ως πρότυπο στη ζωή τους το ΘΑΡΡΟΣ του. Επίσης συγχαίρουμε τον δάσκαλο του Δημοτικού σχολείου κ. Γεώργιο ο οποίος διάβασε ένα ποίημα σχετικό με την περίσταση, καθώς και την Θεολόγο του Γυμνασίου κ. Ντόκου η οποία πρόσφερε τους επαίνους στα παιδιά.

 Φυσικά νοιώθουμε εν Χριστώ Ιησού υπερήφανοι επειδή στην προετοιμασία εμάθησης Αρχαίων Ελληνικών, Μαθηματικών και Ξένων Γλωσσών, πολλά παιδιά (50 μαθητές) είχαν την συμπαράσταση από τις κατηχήτριες και κυρίως της γενικής συντονίστριας κ. Μαλαματένιας Κιάκη. Τις ευχαριστούμε για τους κόπους που κατέβαλαν. Η Παναγία να ευλογεί τις οικογένειες όλων.  

Διαβάστηκε 2479 φορές